Terwijl ik dit schrijf zit ik op mijn balkon. Het is Februari, super koud, maar de zon schijnt heerlijk! En het voelt als een nieuw begin…

Mijn naam is Yasemin en ik ben 33 jaar. Ik ben al 12 jaar gelukkig getrouwd en moeder van een prachtig dochtertje. Mijn man werkt in de offshore  waardoor hij lange periodes van huis is en ik er dus veel alleen ben met mijn lieve meisje, Ava Ela. Zij is bijna 2! Wat vliegt de tijd…
Ik neem je mee een jaar terug in de tijd om te vertellen waarom ik deze website ben begonnen. Door een traumatische gebeurtenis in mijn familie heb ik een soort bun-out gekregen. Mijn werk als hulpverlener in de vrouwenopvang, wat ik al 10 jaar met plezier deed, kon ik ineens niet meer uitvoeren. Ik kon niet anders dan helemaal stoppen met alles en rust nemen. Dit vond ik erg moeilijk en eng omdat ik zo gewend was aan mijn routine en werk waar ik zoveel plezier in had. Ik was bang erg depressief te worden en heb toen besloten meer te gaan sporten. Sport heeft mij altijd psychisch goed geholpen en daarom beloofde ik mezelf om dit in elk geval vast te houden.
Gelukkig is er een leuke crèche bij mijn sportschool en daar kon mijn dochtertje heen terwijl ik even een uurtje lekker stoom kon afblazen en mijn hoofd leeg kon maken. En ‘s middags ging ik hardlopend achter de kinderwagen naar een parkje waar m’n dochtertje fijn kon spelen. Dit was de manier voor mij om de leegte op te vullen en weer rust in mijn hoofd te krijgen en dit heeft mij door een hele zware rotperiode heen gesleept. Om gemotiveerd te blijven, ben ik een Instagram account begonnen. Daar ging een wereld voor mij open! Ik kwam zoveel inspirerende sporters, moeders en bloggers tegen. Voorzichtig begon ik zelf ook mijn trotse momentjes te posten en zo ging ik langzaam van Instalozer naar een echte Instagrammer 😉

Inmiddels voel ik me veel beter en ben ik m’n werk weer aan het opbouwen. Door deze zware periode ben ik veel dichter bij mezelf gekomen en er sterker uitgekomen. Zoals vaak in mijn leven, komt er na een moeilijke periode een veel betere periode en dit keer had ik daar alle vertrouwen in. Ik heb altijd al sterk de behoefte gehad om anderen te motiveren en mijn ervaringen te delen. En daarom heb ik besloten te gaan bloggen en deze website te starten.

Ik ben gastblogger op Mamametstijl.com en Behealthyfeelgood.nl , maar nu wil ook graag mijn eigen website creëren die helemaal bij mij past. Hiernaast ben ik met een ander leuk project bezig. Ik ben een basic babykledinglijn aan het ontwerpen!! Super leuk en spannend om te doen. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt en eindelijk de kleertjes creëren die ik zelf niet kon vinden toen ik moeder werd.
De babylijn heet LaiLai en dat is iets wat mijn man en ik tegen elkaar en ons dochtertje zeggen voordat we gaan slapen. Het staat voor rust en liefde en dat is precies wat ik wil uitstralen met de babylijn. Ik ben nu met allemaal leuke dingen bezig, waarvan ik een jaar geleden nooit had kunnen voorstellen dat ik dat zou durven. Ik heb ontdekt dat als je iets wil en ergens in gelooft, je alles kunt bereiken! En dat wil ik graag via deze weg doorgeven.

Al deze aspecten zullen terugkomen op mijn website; van sporttips, gezonde recepten en weetjes tot baby musthaves en uiteindelijk mijn eigen babylijn! En ik hoop dat ik jou hiermee kan inspireren tot een Happy, Healthy Life.

Volg mij ook op Instagram en facebook voor extra inspiratie www.facebook.com/lailaibabyandme @fitmommynl (klik op de directe link onderaan rechts op deze pagina)