Ik doe mee met Personal Body Plan!!

Na lang twijfelen heb de beslissing genomen: Ik doe mee met Personal Body Plan!! Ik heb er zoveel verhalen over gehoord zowel succes

Na lang twijfelen heb de beslissing genomen: Ik doe mee met Personal Body Plan!! Ik heb er zoveel verhalen over gehoord zowel succes als kritische verhalen. En dat heeft mijn nieuwsgierigheid alleen maar gevoed. Ik ken Personal Body Plan via instagram en zag daar vaak mensen die deelnemen en inspirerende transformaties bereiken. Nu heb ik besloten om er zelf aan mee te doen. Dat vind ik super spannend en ik zal je in deze blog vertellen waarom.

Al jaren ben ik bezig met gezonde voeding en sport. En daarin heb ik voor mezelf een goede balans gevonden waarin ik mijn conditie en gewicht stabiel houd. Maar wat mij al langer frustreert is dat het mij niet lukt een stapje verder te komen. Ik geloof in groei op alle gebieden. Stil staan is niet goed. Althans dat voelt voor mij niet goed. Ik wil altijd ergens naar toe werken zowel mentaal als fysiek. Maar in mijn eentje lukt het mij niet om het volgende niveau te bereiken. Telkens als ik wat vooruit ga, ga ik na een poosje weer wat achteruit en bereik ik mijn doel niet. Ik wil graag dingen op eigen kracht doen, dus ergens hulp bij vragen komt niet snel in mij op. Maar nu is het punt gekomen dat ik graag hulp zou willen om een stapje verder te komen in mijn fitheid. Ik wil graag sterker worden meer conditie en mijn vetpercentage (die nu wat hoger ligt) wat verlagen. En ik ben erg benieuwd of ik mijn doelen met de hulp van Personal Body Plan kan bereiken.

Ik zal het natuurlijk wel zelf moeten doen. Het valt en staat met je eigen inzet. Maar wat mij zo goed lijkt aan Personal Body Plan is, dat ik dagelijks persoonlijke begeleiding krijg op het gebied van sport voeding en het mentale aspect. Dat heb ik nog niet eerder gehad dus ben ik benieuwd wat door deze hulp kan bereiken.

Als moeder ben je super druk omdat je boven alles de zorg hebt voor je kind. Je verliest hierdoor makkelijk je eigen wensen en behoeften uit het oog. Terwijl het juist zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen als je voor anderen zorgt. Sporten is voor mij een onderdeel van goed voor mezelf zorgen en meedoen aan Personal Body Plan voelt als een cadeautje voor mijzelf. En ik ben benieuwd of het deelnemen aan Personal Body Plan ook goed te combineren is met het moederschap. Daarom zal ik elke maand een blog schrijven en met jullie delen hoe ik het proces ervaar en wat ik ermee bereik.

Als het jou ook leuk lijkt heb je geluk! De inschrijving van deze ronde loopt nog tot vrijdag 29 Juli en je kan je inschrijven op www.personalbodyplan.com

Liefs Yasemin

(fotos: @Puur_by_Dyana_fotografie)Na lang twijfelen heb de beslissing genomen: Ik doe mee met Personal Body Plan!! Ik heb er zoveel verhalen over gehoord zowel succes

Share
Comments (5)
 1. Karlien schreef:

  Wat goed en spannend. Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen.

 2. Wat goed! Een vriendin van mij heeft er onlangs ook aan mee gedaan en die was ook echt super tevreden. Ik heb er ook wel interesse in, maar vind het behoorlijk duur.
  Ik hoop dat je er mee kunt bereiken wat je er van verwacht, heel veel succes! Ik ben benieuwd!!

 3. Ruth schreef:

  Wauw Yas! Wat een interessant stuk weer geschreven. Ik heb direct even gekeken op de website van Personal body plan en het lijkt me echt goed om aan deel te nemen. Ik denk dat veel van ons moeite hebben om een levensstijl die gezond is vast te houden omdat niet alles bij je levensstijl past zoals bijvoorbeeld een bepaald dieet en Personal body plan sluit precies aan bij jouw wensen en kun je dus ook omzetten in een levensstijl. Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen

 4. Su schreef:

  Wat een leuke uitdaging; ik hoop dat het Personal Body Plan je bevalt.
  Ik ben ervan overtuigd dat je met jouw discipline en inzet je doelen zult behalen.
  Succes Yasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *